JEEp

Jízda bez hranic

Jeep prodej

Jeep nabízí jízdu bez hranic, ideální pro dobrodruhy v každém z nás. Specializujeme se na prodej, dovoz a servis vozů Jeep.

Jeep prodej

Prodej vozidel
značky Jeep.

Dovoz vozidel Jeep
z USA a Kanady.

Kompletní servis
vozidel Jeep.

Prodej náhradních dílů
vozidel Jeep.

Dobrodružství bez hranic.

Jeep
prodej.

Vozy Jeep jsou symbolem svobody a dobrodružství, s odolnými konstrukcemi a všestranným výkonem pro jakýkoli terén. Specializujeme se na prodej vozidel Jeep, jejich dovoz z USA a Kanady, a zajišťujeme také kompletní servis a prodej originálních náhradních dílů. Ať už se vydáváte na silnici nebo do přírody, Jeep vám poskytne spolehlivost a výkon, na které se můžete spolehnout.

Prodejna Jeep
Jeep prodej LOGO

Dobrodružství bez hranic

Jeep je navržen pro jízdu mimo silnice a zvládnutí těch nejnáročnějších terénů. Díky své odolnosti a všestrannosti nabízí perfektní výkon, ať už jedete po městě nebo v divočině.

Odolnost a výkon

S robustní konstrukcí a výkonnými motory je Jeep připraven na jakoukoli výzvu, ať už na dálnici nebo v drsném terénu. Jeho odolnost je zárukou, že vás nezklame ani v těch nejnáročnějších podmínkách.

Ikonický design

Jeep je nejen silný, ale také stylový, se vzhledem, který je okamžitě rozpoznatelný na každé cestě. Jeho ikonický design představuje kombinaci funkčnosti a osobitého stylu.

Jeep prodej

Svoboda
bez hranic.

Jeep vám dává svobodu objevovat nové cesty a překonávat výzvy. S jeho odolností, spolehlivým výkonem a technologií určenou pro terénní jízdu zvládnete jakékoli dobrodružství s jistotou a klidem.

Jeep prodej - S námi bezpečně a s jistotou.

Bezpečný dovoz vozidel Jeep z USA a Kanady.

Specializujeme se na dovoz vozidel Jeep z USA a Kanady a zajišťujeme kompletní proces od výběru modelu až po přepravu. Pomůžeme vám vybrat ideální Jeep pro vaše potřeby a provedeme vás bezpečným nákupem. Postaráme se o celní odbavení, homologaci a registraci vozu, aby byl váš Jeep připraven pro provoz na českých silnicích.

Díky našim zkušenostem a kontaktům v zámoří garantujeme, že váš nový Jeep dorazí v perfektním stavu a bez starostí.

Co vše pro Vás v rámci dovozu vozidla zajistíme?

1.

Vyhledání a nákup vozu

Ať už hledáte ideální Jeep pro off-roadové dobrodružství nebo všestranné SUV, postaráme se o celý proces. Od vyhledání a prověření vozu až po bezpečný nákup.

2.

Zajištění převozu vozu

Zajistíme kompletní přepravu vašeho Jeepu z USA či Kanady do České republiky. Od lodní dopravy po celní odbavení, váš Jeep dorazí bezpečně a včas.

3.

Přihlášení a homologace

Váš dovezený Jeep upravíme pro provoz na českých silnicích. Postaráme se o homologaci, technické úpravy podle evropských standardů a přihlášení vozu.

4.

Kompletní servis a úpravy

Aby váš Jeep zvládal i ty nejtěžší terénní výzvy, zajistíme mu špičkový servis. Od pravidelné údržby až po speciální úpravy, váš Jeep bude vždy připraven.

Jeep prodej

Bezpečně.
s jistotou.

S námi můžete koupit svůj nový Jeep bezpečně a bez starostí. Postaráme se o prověření vozu a zajistíme, že celý proces proběhne hladce, od koupě až po jeho příjezd k vám.

Jeep prodej

Bezpečně.
s jistotou.

S námi můžete koupit svůj nový Jeep bezpečně a bez starostí. Postaráme se o prověření vozu a zajistíme, že celý proces proběhne hladce, od koupě až po jeho příjezd k vám.

Jeep prodej

Všestranost
a výkon.

Jeep přináší sílu a výkon nejen do terénu, ale i na silnice. S modelem Jeep získáte odolné a spolehlivé SUV, které zvládne každodenní provoz i ty nejtěžší výzvy v přírodě.

Jeep prodej

Servis vozů
Jeep.

Aby váš Jeep zůstal v perfektním stavu, nabízíme kompletní poprodejní servis. Od běžné údržby po specializované úpravy pro náročné terény – váš Jeep u nás dostane prvotřídní péči, která zajistí jeho odolnost.

Jeep prodej Brno - Legendary

jeep

Jeep prodej - S námi bezpečně a s jistotou.

Máte zájem o koupi, dovoz nebo servis vozidla Jeep?

Kontaktní formulář

Pokud máte zájem o naše služby, anebo máte jiné dotazy ohledně amerických automobilů, využijte náš poptávkový formulář.

Dovoz, prodej a servis amerických vozidel

On-line rezervace do servisu

Napište nám Vaše údaje, zvolte požadovaný termín a odešlete rezervaci. Budeme Vás kontaktovat zpět pro potvrzení.

Otevírací doba