CHRYSLER

Luxus a komfort

Chrysler prodej

Chrysler přináší luxus a komfort ve své nejlepší podobě. Specializujeme se na prodej, dovoz a servis vozů Chrysler.

Chrysler prodej

Prodej vozidel
značky Chrysler.

Dovoz vozidel Chrysler
z USA a Kanady.

Kompletní servis
vozidel Chrysler.

Prodej náhradních dílů
vozidel Chrysler.

Luxus a pohodlí na každé cestě.

Chrysler
prodej.

Chrysler představuje elegantní kombinaci luxusu, výkonu a pokročilých technologií. Specializujeme se na prodej vozidel Chrysler, jejich dovoz z USA a Kanady a zajišťujeme také kompletní servis a prodej originálních náhradních dílů. Ať už hledáte sofistikovaný sedan nebo všestranné SUV, Chrysler vám nabídne špičkovou kvalitu a jedinečný jízdní zážitek.

Chrysler prodej cena
Chrysler prodej LOGO

Luxusní provedení

Chrysler je synonymem pro pohodlí a luxus, které se projevují v jeho elegantním designu a sofistikovaném interiéru. Nabízí vozidla, která spojují krásu s praktickými funkcemi, ideální pro každodenní využití i reprezentativní jízdu.

Posouvá hranice

Vozy Chrysler jsou vybaveny moderními technologiemi, které přinášejí nejen výjimečný výkon, ale také maximální bezpečnost a komfort. Chrysler posouvá hranice toho, co od automobilu očekáváte.

Všestrannost pro každého

Ať už potřebujete rodinné SUV nebo luxusní sedan, Chrysler nabízí širokou škálu modelů, které splní vaše potřeby. Je to vůz, který se přizpůsobí vašemu životnímu stylu a přináší spolehlivost pro každodenní využití.

Chrysler prodej

zaměřen na
technolgie.

Chrysler spojuje elegantní design s nejmodernějšími technologiemi, což přináší pohodlí, luxus a bezpečnost na každé cestě. Nezáleží, zda jedete do práce nebo na dovolenou, Chrysler vám zajistí komfortní jízdu, která překoná vaše očekávání.

Chrysler prodej - S námi bezpečně a s jistotou.

Bezpečný dovoz vozidel Chrysler z USA a Kanady.

Specializujeme se na dovoz vozidel Chrysler z USA a Kanady a zajistíme kompletní proces od výběru až po registraci. Pomůžeme vám vybrat ideální model pro vaše potřeby a postaráme se o veškeré celní odbavení a přepravu vozu do ČR.

Zajišťujeme také homologaci a registraci vozidla, aby byl váš Chrysler připraven pro provoz na českých silnicích. S našimi zkušenostmi a kontakty garantujeme, že váš nový vůz dorazí bez starostí a v perfektním stavu.

Co vše pro Vás v rámci dovozu vozidla zajistíme?

1.

Vyhledání a nákup vozu

Ať už hledáte elegantní sedan nebo rodinné SUV od Chrysleru, postaráme se o celý proces. Pomůžeme vám s výběrem ideálního modelu, prověříme vozidlo a zajistíme bezpečný nákup.

2.

Zajištění převozu vozu

Zařídíme kompletní přepravu vašeho Chrysleru z USA či Kanady. Od lodní dopravy až po celní odbavení, váš Chrysler dorazí bezpečně a bez starostí.

3.

Přihlášení a homologace

Váš dovezený Chrysler připravíme na provoz v České republice. Postaráme se o homologaci, technické úpravy dle evropských standardů a přihlášení na české registrační značky.

4.

Kompletní servis a úpravy

Aby váš Chrysler zůstal ve skvělé kondici, zajistíme kompletní poprodejní servis. Od pravidelné údržby až po úpravy na míru – váš vůz bude vždy připraven na cestu.

Chrysler prodej

Bezpečně.
s jistotou.

S námi je nákup vašeho Chrysleru naprosto bezpečný. Postaráme se o profesionální prověření vozu a zajistíme hladký průběh celého procesu od koupě až po doručení k vám domů.

Chrysler prodej

Bezpečně.
s jistotou.

S námi je nákup vašeho Chrysleru naprosto bezpečný. Postaráme se o profesionální prověření vozu a zajistíme hladký průběh celého procesu od koupě až po doručení k vám domů.

Chrysler prodej

Výkon
a styl.

Chrysler kombinuje elegantní design s moderními technologiemi. Jeho modely nabízejí stylový vzhled, ale i výkonné motory a komfortní interiéry pro každou jízdu.

Chrysler prodej

Servis vozů
Chrysler.

Aby váš Chrysler zůstal v dokonalém stavu, nabízíme kompletní poprodejní servis. Od běžné údržby až po úpravy na míru – váš vůz u nás dostane špičkovou péči a bude vždy v perfektní kondici.

Prodej a dovoz vozidel Chrysler

CHRYSLER

Chrysler prodej - S námi bezpečně a s jistotou.

Máte zájem o koupi, dovoz nebo servis vozidla Chrysler?

Kontaktní formulář

Pokud máte zájem o naše služby, anebo máte jiné dotazy ohledně amerických automobilů, využijte náš poptávkový formulář.

Dovoz, prodej a servis amerických vozidel

On-line rezervace do servisu

Napište nám Vaše údaje, zvolte požadovaný termín a odešlete rezervaci. Budeme Vás kontaktovat zpět pro potvrzení.

Otevírací doba