Dovoz motorek z USA

dovoz motorek
z usa a kanady.

Více než 10 let se věnujeme dovozu motorek z USA do České republiky. Provedeme vás každým krokem, od výběru ideální motorky po její bezpečný nákup a transport do Evropy. Zajistíme veškeré formality, včetně proclení, homologace a přihlášení motocyklu na české značky.

Neváhejte a zajistěte si dovoz své vysněné motorky z USA ještě dnes!

Dovoz motorek z USA

Bezpečný nákup a převoz

Dbáme na každý detail, abychom zajistili bezproblémovou přepravu vaší motorky z USA do České republiky.

Kompletní servis na míru

Od výběru motorky až po její přihlášení na české značky – postaráme se o celý proces.

10+ let zkušeností

Naše dlouholeté zkušenosti s dovozem motocyklů jsou zárukou hladkého a spolehlivého průběhu.

Jednoduše a bez starostí

S námi probíhá dovoz motorky z USA bez komplikací a starostí.

0

od tohoto roku pro Vás
dovážíme motorky z USA.

0

vozidel jsme úspěšně
převezli z USA a kanady.

0 mil.

hodnota portfolia vozidel,
které jsme doposud přivezli.

0

průměrný počet dní,
který celý proces zabere.

Provedeme Vás hladce celým procesem - dovoz motorek z USA.

Jak celý proces probíhá?

Dovoz motocyklu z USA nemusí být komplikovaný, pokud to svěříte do našich rukou. Provedeme vás celým procesem – od výběru vaší vysněné motorky, přes bezpečný nákup, až po veškeré potřebné formality. Zajistíme přepravu, celní odbavení a přihlášení motocyklu na české značky. Na základě našich letitých zkušeností vám garantujeme spolehlivé a efektivní služby.

Vyberte si motorku a o zbytek se postaráme my.

1.

Vyhledání motorky v USA / Vlastní výběr

Najdeme pro vás motorku přesně podle vašich požadavků. Máme přístup k širokému portfoliu motocyklů v USA – od klasických motorek po limitované modely. Pokud už máte svou vysněnou motorku vybranou, ověříme její stav a historii, abyste měli jistotu bezpečné koupě. Ať už si vyberete sami, nebo necháte výběr na nás, vždy vám zajistíme motocykl, který splní vaše očekávání.

2.

Důkladné prověření motorky

Každou motorku pečlivě zkontrolujeme, abyste měli jistotu, že odpovídá vašim požadavkům a je v perfektním stavu. Ověřujeme technický stav, historii motocyklu a kontrolujeme, zda nebyla havarovaná nebo právně zatížená. S naším důkladným prověřovacím procesem máte záruku, že získáte spolehlivý motocykl bez skrytých závad.

3.

Postaráme se o bezpečný převoz vaší motorky z USA do Evropy

Zajišťujeme bezpečný transport vaší motorky z USA do Evropy. Zařídíme převoz od prodejce do přístavu, lodní přepravu v chráněném kontejneru a následné doručení motorky do České republiky. Celý proces máme pod kontrolou a motocykl je od okamžiku koupě až po doručení pojištěn, což vám zajistí bezproblémový a bezpečný transport.

4.

Vlastní přeprava po ČR

Jakmile motorka dorazí do Evropy, zajistíme její bezpečný transport do České republiky. Organizujeme celý převoz sami, abychom zajistili, že se o vaše dvoukolové vozidlo postaráme s maximální péčí.

5.

Kompletní příprava a registrace motorky

Po převozu vaší motorky z USA zajistíme veškeré nezbytné úkony spojené s homologací a registrací. Naše zkušenosti nám umožňují provést technické úpravy, které zaručí, že motorka splňuje evropské normy a předpisy. Postaráme se také o kompletní dokumentaci a vyřízení formalit na úřadech. Jakmile bude homologace a registrace úspěšně dokončena, obdržíte všechny potřebné potvrzení a dokumenty k přihlášení vaší motorky na české značky.

6.

Úpravy motorek dle Vašich přání

Kromě standardních úprav motorek nabízíme možnost přizpůsobit váš stroj vašim jedinečným potřebám. Ať už máte zájem o individuální estetické úpravy, jako jsou nové barevné varianty, potahy sedadel nebo tuning pro lepší výkon, jsme tu pro vás. Naše odborné týmy se postarají o to, aby vaše motorka byla nejen funkční, ale také stylová a přesně podle vašich představ.

Předání motorky do Vašich rukou

Jakmile je vaše motorka připravena a všechny registrace jsou dokončeny, přistoupíme k jejímu předání. Osobně vás seznámíme se specifiky vaší motorky, abyste si na ní mohli hned skvěle zajezdit. Zároveň vám předáme veškerou dokumentaci a potvrzení, které se vztahují k vašemu novému stroji. Naše služby končí až tehdy, kdy jste s motorkou plně spokojeni a máte všechny potřebné informace k jejímu provozu.

7.

Budeme s Vámi po celou dobu spolupráce.

Staneme se Vašim partnerem, který se postará o celý proces, dokud Vaše vozidlo nedorazí úspěšně k Vám.

Objednejte si naše služby ještě dnes.

Martin Dundálek - Legendary

Martin Dundálek

Jednatel společnosti

Dovoz motorek z USA

Garance.
zkušenost.

Nesvěřujte dovoz vaší vysněné motorky z USA do rukou kohokoliv. Na základě více než 10 let zkušeností přesně víme, na co si dát pozor při přepravě motorek. Nabízíme vám profesionální a spolehlivé služby, které zajistí bezpečný dovoz vaší motorky bez jakýchkoliv komplikací.

Dovoz motorek z USA

Garance.
zkušenost.

Nesvěřujte dovoz vaší vysněné motorky z USA do rukou kohokoliv. Na základě více než 10 let zkušeností přesně víme, na co si dát pozor při přepravě motorek. Nabízíme vám profesionální a spolehlivé služby, které zajistí bezpečný dovoz vaší motorky bez jakýchkoliv komplikací.

Dovoz motorek z USA

Jaké jsou výhody
dovozu motorek z usa?

Širší výběr

Dovoz motorek z USA vám otevírá dveře k modelům, které nejsou běžně k mání v Evropě. Americký trh nabízí unikátní motocykly, které často zahrnují speciální edice a výkonnější motory, jež v Evropě těžko najdete. Tento široký výběr vám umožní najít motorku přesně podle vašich představ.

Atraktivní ceny

Ceny motorek na americkém trhu jsou často lákavé, a to i po zohlednění nákladů na přepravu a clo. Díky příznivějším cenovým podmínkám v USA máte možnost pořídit motorku levněji než v České republice. Pro určité modely tak dovoz může představovat výraznou úsporu oproti evropským nabídkám.

Individuální specifikace

Při dovozu z USA si můžete vybrat motorku s přesnou konfigurací, kterou potřebujete – od specifické výbavy po barvu a technické parametry. Na americkém trhu jsou dostupné modely a konfigurace, které jsou v Evropě omezené nebo nedostupné, což vám umožňuje získat motorku přesně podle vašich představ.

Vyšší hodnota a unikátnost

Motorky dovezené z USA mají často jedinečný design, výbavu a parametry, které nejsou běžné na evropských silnicích. Díky tomu se stávají nejen unikátními, ale mohou být také atraktivnější pro budoucí prodej. Motorky z USA mají potenciál časem nabývat na hodnotě, což je činí zajímavými nejen pro osobní využití, ale i jako investici.

Provedeme Vás hladce celým procesem - dovoz motorek z USA.

Jaká je cena dovozu?

Cena dovozu motorky z USA se skládá z několika klíčových faktorů. Záleží na samotné ceně motorky, nákladech na přepravu, poplatcích za exportní dokumenty, clo a DPH. Důležitou roli hrají také úpravy motorky pro splnění evropských norem a homologace. Všechny tyto položky rozepisujeme níže, abyste měli jasnou představu, co je součástí celkové ceny dovozu a jak se jednotlivé části skládají.

1.

Nákup a export motorky v USA

Cena motorky se přepočítává podle aktuálního kurzu amerického (USD) nebo kanadského (CAD) dolaru na české koruny dle země, ze které motorku dovážíme. Po nalezení vhodné motorky a dohodnutí podmínek nákupu zajišťujeme veškeré exportní dokumenty, včetně exportního poplatku a zprostředkovatelské činnosti. Následně motorku přepravíme od prodejce do přístavu v USA.

2.

Lodní přeprava a přístavní poplatky

Po přípravě motorky na transport je naložena do krytého kontejneru a přepravena přes oceán do přístavu v Evropské unii. Tato část zahrnuje jak náklady na přepravu, tak přístavní poplatky v USA za naložení. V evropském přístavu je motorka vyložena, připravují se celní dokumenty a zajišťuje se převoz motorky do České republiky.

3.

Transport a přizpůsobení evropským normám

Jakmile motorka dorazí do evropského přístavu, zajistíme její přepravu kamionem přímo do České republiky. Poté provedeme všechny potřebné technické úpravy, aby splňovala evropské normy. Po dokončení úprav zajišťujeme homologaci, která zahrnuje technické zkoušky, poplatky za schválení a vystavení technického průkazu, a také registraci motorky na české značky.

4.

Clo, DPH a naše provize

Na dovezenou motorku se vztahuje clo ve výši 10% z její celkové hodnoty, včetně nákladů na přepravu a případné úpravy pro evropské normy. Následně je třeba zaplatit 21% DPH, která se počítá z celkové ceny dovozu, včetně všech nákladů na přepravu, homologaci a doprovodné služby. Za zajištění všech těchto služeb a úspěšný dovoz motorky si účtujeme poplatek ve výši 8%. A tímto jsou veškeré poplatky vyřízeny, a Vy si můžete plně užívat svůj nový stroj.

Zjistěte, na kolik Vás dovoz motorky vyjde.

Připravili jsme pro Vás detailní kalkulačku ceny dovozu vozidel z USA a Kanady.

Dovoz motorek z USA

Kompletní
poprodejní servis.

Dovozem motorky z USA to pro nás nekončí. Nabízíme vám poprodejní servis se zaměřením na americké značky motocyklů. Díky více než 10letým zkušenostem vám poskytneme tu nejlepší péči a odborný servis pro váš stroj.

Dovoz aut z USA

Kompletní
poprodejní servis.

Dovozem motorky z USA to pro nás nekončí. Nabízíme vám poprodejní servis se zaměřením na americké značky motocyklů. Díky více než 10letým zkušenostem vám poskytneme tu nejlepší péči a odborný servis pro váš stroj.

Dovoz motorek z USA

napište nám
Ještě dnes.

Pokud vás zajímají informace o dovozu motorek z USA, neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám poskytneme odpovědi na všechny vaše otázky a sdělíme důležité informace. S našimi mnohaletými zkušenostmi s americkými motocykly jsme tu, abychom vás podpořili na cestě k vašemu vysněnému stroji.

Dovoz motorek z USA - S námi bezpečně a s jistotou.

Máte zájem o dovoz vysněné motorky z USA?

Kontaktujte nás a my se postaráme o všechny detaily.

Kontaktní formulář

Pokud máte zájem o naše služby, anebo máte jiné dotazy ohledně amerických automobilů, využijte náš poptávkový formulář.

Dovoz, prodej a servis amerických vozidel

On-line rezervace do servisu

Napište nám Vaše údaje, zvolte požadovaný termín a odešlete rezervaci. Budeme Vás kontaktovat zpět pro potvrzení.

Otevírací doba