Dovoz aut z USA cena

Specializujeme se na dovoz vozidel z USA a Kanady.

Zajímá Vás cena dovozu auta z USA a Kanady? Připravili jsme pro vás přehled jednotlivých nákladů spojených s celým procesem dovozu aut z USA, včetně detailního rozpisu ceny dovozu aut z USA a Kanady – od nákupní ceny vozu, přes veškeré exportní a přepravní poplatky, až po clo, DPH a úpravy na evropské normy. Naše služby zahrnují kompletní zajištění dovozu včetně záruky a garance, takže se můžete spolehnout na profesionální přístup a transparentní kalkulaci.

Podívejte se, jaké jsou jednotlivé části ceny dovozu auta z USA nebo Kanady.

1.

Nákupní cena automobilu a aktuální kurz

Nákupní cena automobilu v CAD$ nebo USD$ dle země, ze které budeme vozidlo dovážet. Aktuální kurz dolaru se používá k přepočtu nákupní ceny na české koruny. Tento přepočet je důležitý pro stanovení konečné ceny za samotné vozidlo.

2.

Sleva výrobce

Sleva poskytovaná výrobcem představuje finanční výhodu, kterou můžete využít při nákupu. Tato sleva se odečítá od základní nákupní ceny vozidla a má tak výrazný vliv na konečnou cenu dovozu auta z USA nebo Kanady.

3.

Exportní dokumenty

Náklady na zajištění potřebné dokumentace pro export vozidla. To zahrnuje vyřízení všech potřebných papírů, které jsou nezbytné pro legální přepravu vozidla USA nebo Kanady do zahraničí, v našem případě do České republiky.

4.

Poplatek partnerovi v USA

Tento poplatek zahrnuje náklady spojené s nákupem a vývozem vozidla. Partner v USA vám zajistí hladký průběh obchodu a všechny potřebné kroky spojené s procesem exportu.

5.

Transport vozidla v USA

Cena za přepravu vozidla od prodejce k přístavu v USA nebo Kanadě. Tento poplatek zahrnuje náklady na dopravu a manipulaci s vozidlem.

6.

Přístavní poplatky

Náklady spojené s naložením vozidla do kontejneru a všechny vývozní poplatky v přístavu. Tyto poplatky jsou nezbytné pro legální a bezpečné vyložení vozidla.

7.

Lodní přeprava

Cena za lodní přepravu vozidla přes oceán do evropského přístavu. Tato částka pokrývá náklady na dopravu a manipulaci s kontejnerem během plavby.

8.

Clo 10%

Poplatek, který se vypočítává z celkové hodnoty vozidla, včetně nákladů na přepravu a úpravy. Tento poplatek je povinný při dovozu vozidla do Evropské unie. Více o procesu proclení si můžete přečíst zde. V rámci našich služeb pro Vás samozřejmě celý tento proces zajistíme.

9.

Transport do ČR

Náklady na přepravu vozidla z evropského přístavu do České republiky. Tato částka zahrnuje veškeré náklady na silniční dopravu.

10.

Homologace - Technické úpravy vozidla na EU normu

Náklady na technické úpravy vozidla, aby splnilo evropské normy. Tato částka zahrnuje úpravy jako montáž mlhových světel, obrysových světel a dalších povinných zařízení. Více o tom, jak homologace probíhá, si můžete přečíst zde. V rámci našich služeb pro Vás samozřejmě celý proces homologace zajistíme.

11.

Registrace a přihlášení vozidla

Náklady spojené s homologací vozidla a vystavením technického průkazu. Tento proces zahrnuje všechny poplatky za technické zkoušky a certifikaci. Více o tom, jak registrace a přihlášení vozidla probíhá, si můžete přečíst zde. V rámci našich služeb pro Vás samozřejmě jednání s úřady, registraci a přihlášení vozidla zajistíme.

12.

Provize Legendary 8%

Tento poplatek pokrývá provizi za kompletní zajištění celého procesu dovozu vašeho vozidla. Zahrnuje zprostředkování nákupu, přepravy, homologace a všech dalších nezbytných kroků až po doručení vozidla. Součástí je také záruka na vozidlo a garanční fond, které vám poskytují jistotu a bezpečí při koupi automobilu z USA.

13.

DPH 21%

Daň z přidané hodnoty, která se vypočítává z celkové ceny dovozu, včetně všech souvisejících nákladů na přepravu, homologaci a další služby.

14.

A to je vše

Vy se už jen můžete těšit na okamžik, kdy si svůj nový vůz vyzvednete a začnete si ho naplno užívat. Všechny kroky, od výběru a nákupu vozu až po přepravu, úpravy a vyřízení potřebných formalit, zajistíme my.

Chcete vědět přesnou cenu dovozu?

Připravili jsme pro Vás detailní kalkulačku ceny dovozu vozidel z USA a Kanady.

Dovoz aut z USA cena

Kompletní
zajištění služeb.

Celý proces dovozu vozu z USA nebo Kanady pro vás kompletně zařídíme. Od výběru auta, přes nákup, exportní dokumentaci, přepravu, až po vyřízení cla, DPH a úprav pro evropské normy. Postaráme se o každý detail, abyste nemuseli řešit žádné starosti. S námi máte jistotu, že celý proces proběhne hladce a váš nový vůz dorazí bezpečně a bez komplikací.

Dovoz aut z USA cena

Kompletní
zajištění služeb.

Celý proces dovozu vozu z USA nebo Kanady pro vás kompletně zařídíme. Od výběru auta, přes nákup, exportní dokumentaci, přepravu, až po vyřízení cla, DPH a úprav pro evropské normy. Postaráme se o každý detail, abyste nemuseli řešit žádné starosti. S námi máte jistotu, že celý proces proběhne hladce a váš nový vůz dorazí bezpečně a bez komplikací.

0

od tohoto roku pro Vás
dovážíme auta z USA.

0

vozidel jsme úspěšně
převezli z USA a kanady.

0 mil.

hodnota portfolia vozidel,
které jsme doposud přivezli.

0

průměrný počet dní,
který celý proces zabere.

Dovoz aut z USA cena - S námi bezpečně a s jistotou.

Máte zájem o dovoz auta z USA nebo Kanady?

Kontaktujte nás a my se postaráme o všechny detaily.

Kontaktní formulář

Pokud máte zájem o naše služby, anebo máte jiné dotazy ohledně amerických automobilů, využijte náš poptávkový formulář.

Dovoz, prodej a servis amerických vozidel

On-line rezervace do servisu

Napište nám Vaše údaje, zvolte požadovaný termín a odešlete rezervaci. Budeme Vás kontaktovat zpět pro potvrzení.

Otevírací doba