Dovoz auta z USA clo

Specializujeme se na dovoz vozidel z USA a Kanady.

Dovoz vozidla z USA do České republiky s sebou přináší různé administrativní a finanční kroky, jedním z nich je i zaplacení cla. Clo je povinný poplatek při dovozu automobilu do Evropské unie a je nutné jej zohlednit při kalkulaci celkových nákladů na dovoz. V této sekci vám podrobně vysvětlíme, jak clo funguje, jak se vypočítává a jaké další poplatky s ním souvisejí.

Ačkoliv zde od nás dostanete celý návod, pokud budete mít zájem o dovoz vozidla z USA nebo Kanady, s těmito starostmi si lámat hlavu nemusíte. Celý proces dovozu auta z USA do České republiky včetně cla a celního odbavení zařídíme za Vás.

1.

Co je clo při dovozu auta z USA?

Clo je poplatek, který vybírá stát při dovozu zboží ze zemí mimo Evropskou unii. Při dovozu automobilu z USA činí clo 10 % z hodnoty vozidla. Tento poplatek se vztahuje na všechna vozidla, která jsou dovezena do České republiky z USA. Celní poplatky jsou součástí širšího rámce nákladů, které je nutné zohlednit při rozhodování o dovozu auta.

2.

Jak se clo vypočítává?

Clo se počítá jako 10 % z celkové hodnoty vozidla.

Do této hodnoty se zahrnuje:
Nákupní cena vozidla – Cena, za kterou jste automobil pořídili v USA.
Náklady na přepravu – Cena lodní přepravy vozidla z USA do přístavu v EU.
Poplatky spojené s vývozem a přístavními náklady – Náklady spojené s manipulací s vozidlem v přístavu a jeho naložením.

3.

Zajištění bezpečné přepravy

Postaráme se o bezpečný převoz vašeho vozidla z USA do Evropy. Zajistíme transport od prodejce do přístavu, lodní přepravu v krytém kontejneru a následné doručení vozu do České republiky. Celý proces pečlivě sledujeme a vozidlo je od okamžiku koupě až po doručení plně pojištěno, abychom zajistili, že dorazí v perfektním stavu a bez jakýchkoliv komplikací.

4.

Jak clo zaplatit?

Platba cla probíhá při vyzvednutí vozidla z evropského přístavu. Vozidlo musí projít celním řízením, kde je stanovena celní hodnota a vypočítáno clo. Bez uhrazení cla nelze vozidlo přihlásit a začít legálně používat v EU.

Výhody profesionálního zajištění celního řízení

Zajištění celního řízení může být složité a časově náročné. Proto nabízíme našim zákazníkům komplexní službu, která zahrnuje i řešení všech administrativních kroků, včetně celních záležitostí. S našimi zkušenostmi a kontakty dokážeme zajistit, aby proces dovozu proběhl hladce a bez komplikací.

5.

Budeme s Vámi po celou dobu spolupráce.

Staneme se Vašim partnerem, který se postará nejen o proclení vozidla, ale zaštítí celý proces, dokud Vaše vozidlo nedorazí úspěšně k Vám.

Objednejte si naše služby ještě dnes.

Martin Dundálek - Legendary

Martin Dundálek

Jednatel společnosti

Dovoz auta z USA clo

Zkušenost.
důvěra.

Nesvěřujte dovoz vašeho vysněného vozidla do rukou neprověřených firem. Za více než 10 let naší působnosti jsme získali bohaté zkušenosti a hlubokou znalost všech kroků spojených s přepravou vozidel. Díky tomu přesně víme, na co si dát pozor, a můžeme vám tak nabídnout prvotřídní, profesionální služby, na které se můžete s klidem spolehnout.

Dovoz auta z USA clo

Zkušenost.
důvěra.

Nesvěřujte dovoz vašeho vysněného vozidla do rukou neprověřených firem. Za více než 10 let naší působnosti jsme získali bohaté zkušenosti a hlubokou znalost všech kroků spojených s přepravou vozidel. Díky tomu přesně víme, na co si dát pozor, a můžeme vám tak nabídnout prvotřídní, profesionální služby, na které se můžete s klidem spolehnout.

0

od tohoto roku pro Vás
dovážíme auta z USA.

0

vozidel jsme úspěšně
převezli z USA a kanady.

0 mil.

hodnota portfolia vozidel,
které jsme doposud převezli.

0

průměrný počet dní,
který celý proces zabere.

Dovoz auta z USA clo - S námi bezpečně a s jistotou.

Máte zájem o dovoz auta z USA nebo Kanady?

Kontaktujte nás a my se postaráme o všechny detaily.

Kontaktní formulář

Pokud máte zájem o naše služby, anebo máte jiné dotazy ohledně amerických automobilů, využijte náš poptávkový formulář.

Dovoz, prodej a servis amerických vozidel

On-line rezervace do servisu

Napište nám Vaše údaje, zvolte požadovaný termín a odešlete rezervaci. Budeme Vás kontaktovat zpět pro potvrzení.

Otevírací doba